Special: uit de raad…

Foto: Gemeente Lingewaard

“Afgelopen weekend was het Pasen. Ik hoop dat U samen met familie, vrienden of kennissen gezellige en fijne dagen heeft gehad.

Hopelijk heeft u ook al kunnen genieten van het zonnetje. Want het voorjaar is nu toch echt begonnen.”
Aan het woord is Burgemeester Kalfs.

Op de planning

“In Lingewaard staan er de komende tijd weer veel mooie activiteiten en evenementen op de planning. Met elkaar vieren we dan ook feest. Zo hebben we onder andere Lentekriebels in Angeren, Bemmel in de Mode en Kom in de Kas. En natuurlijk staat ook Koningsdag weer voor de deur. Dit wordt weer uitgebreid gevierd in alle kernen. Er zijn dan veel festiviteiten, kleedjesmarkten en spelletjes voor kinderen. Verder kunt u natuurlijk ook genieten van alle winkels, terrasjes en restaurants die onze gemeente rijk is.”

Lintjesregen

“Binnenkort is het ook weer tijd voor de Lintjesregen. Het blijft fantastisch om een aantal inwoners van Lingewaard te eren voor hun inzet voor onze samenleving. Het mooiste is, dat het voor de meesten altijd weer een grote verrassing is. Het is dan ook een grote eer, voor mij als burgemeester, om deze koninklijke onderscheidingen uit te mogen reiken.
Elkaar ontmoeten blijft ontzettend belangrijk. Laten we dat met elkaar niet vergeten. En laten we ook in een periode van feest elkaar betrekken en naar elkaar om blijven kijken,” Nelly Kalfs, Burgemeester.uit de raad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen