Kandidatenlijst en verkiezingsprogramma GroenLinks Lingewaard bekend

Foto: GroenLinks Lingewaard

GroenLinks Lingewaard heeft op maandagavond 22 november de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. Lijsttrekker is Inge Sloot.

De volgende plaatsen zijn voor Chantal Crijns, Lianne Duiven en Tamara Zonnenberg.

Krachtig team

“Wij gaan de verkiezingen in met een krachtig team. Het is een mix van ervaren mensen, gemotiveerde nieuwe leden en jonge talenten, waarbij er veel kennis is van zowel duurzaamheid, groen als sociaal,” zegt Inge Sloot, fractievoorzitter van GroenLinks. ”Een team, waarmee ik vol vertrouwen aan het werk ga.”

Verkiezingsprogramma is leidraad

In het verkiezingsprogramma Naar een beter klimaat is uiteraard veel aandacht voor het Klimaat. Maar ook voor Wonen, Welzijn en Groen en Leefomgeving. “Veel leden hebben de moeite genomen het verkiezingsprogramma door te lezen en er punten aan toegevoegd. En organisaties die we hebben gevraagd ons input te geven hebben het programma nog passender voor Lingewaard gemaakt,” aldus Sloot.
Het verkiezingsprogramma is een leidraad, maar zeker niet af. Iedere eerste dinsdagavond van de maand houdt GroenLinks een digitaal open vragen-halfuurtje waar alle Lingewaarders hun vragen, ideeën en opmerkingen met ons kunnen bespreken. Zo zijn we bereikbaar voor iedereen. En kan iedereen meehelpen om Lingewaard duurzamer, socialer en groener te maken.

Reacties

Cookieinstellingen