Rijnstate Collegetour: laatste ontwikkelingen in nucleaire geneeskunde

Foto: Rijnstate

In Rijnstate Collegetour, koplopers in de zorg, vertellen hoogleraren van Rijnstate over hun vakgebied. In de tweede aflevering van de online Collegetour op dinsdag 18 januari neemt Wim Oyen, hoogleraar nucleaire geneeskunde, je mee in de nieuwste ontwikkelingen in zijn vak.

Bij nucleaire geneeskunde wordt gebruik gemaakt van radioactieve stoffen voor diagnostiek en behandeling van verschillende ziekteprocessen.

Wat is nucleaire geneeskunde?

Maar wat is nucleaire geneeskunde? Wat kan het bijvoorbeeld betekenen voor de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker? Kan nucleaire geneeskunde in de toekomst ook ingezet worden om te genezen? Hierover geeft Wim Oyen een kort openbaar college. Wat drijft hem persoonlijk in zijn vak? En waarom werkt hij als gerenommeerd internationaal hoogleraar nu juist in Rijnstate?

Deelnemen webinar

Het is goed om te weten dat eigenlijk dit de collegetour is die op donderdag 25 november 2021 zou plaatsvinden. Die aflevering kon op dat moment niet doorgaan.
De tweede aflevering van de Rijnstate Collegetour vindt plaats opdinsdag 18 januari van 19.30 tot 20.15 uur. Wil je deelnemen aan het webinar? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt per mail een link waarmee je eenvoudig kunt deelnemen. Hier vind je meer informatie over de Rijnstate Collegetour en kun je de eerste aflevering terugkijken.
Veel kijkplezier bij de tweede aflevering.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.rijnstate.nl

Reacties

Cookieinstellingen