Samen Kwiek: de link naar welzijn en zorg

Foto: Samen Kwiek

Binnenkort vind je op Samen Kwiek al het aanbod in Lingewaard op het gebied van welzijn, zorg, gezonde leefstijl en sport.

Samen Kwiek is een online platform waarmee welzijn en zorg dichter bij elkaar worden gebracht. Er zijn activiteiten of zorg die er gewoon al zijn, maar waar je vaak geen weet van heeft, zoals wandelclubs, biljartmiddagen en ook fysiotherapie.

Inwoners eenvoudig doorverwijzen

Op Samen Kwiek kunnen welzijns- en zorgprofessionals inwoners eenvoudig doorverwijzen naar een activiteit of zorg die bij ze past en waar ze zich blij en gezond(er) door voelen. Zo wordt ervoor gezorgd dat inwoners langer actief en fysiek en mentaal gezond blijven en minder gebruik hoeven te maken van (ziekenhuis) zorg.

Aanbod ook op Samen Kwiek

Vindt u het ook belangrijk dat uw aanbod of activiteit beter zichtbaar en toegankelijk is voor inwoners? Biedt u met uw organisatie laagdrempelig en preventief aanbod? En draagt u graag een steentje bij door inwoners hiernaar te verwijzen? Ga dan naar www.samenkwiek.nu en maak een account aan. Plaats vervolgens het aanbod van uw organisatie. Wilt u weten of uw aanbod passend is voor Samen Kwiek of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Annemiek Jorritsma 06 44 32 66 13 of Annemarie van de Wal 06 51 05 96 49 of stuur een e-mail naar [email protected].

Over Samen Kwiek

In Samen Kwiek werken gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard, Rijnstate, Health Valley en Pact Care samen. Samen Kwiek is een onderdeel van het Europese project dRural.
Kijk op www.samenkwiek.nu(externe link) voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen