Open Ateliers Arnhems Buiten op 27 en 28 november

Foto: Petra Crielard

Tijdens de Open Ateliers Arnhems Buiten op zat 27 en zon 28 november van 12.00 -17.00 uur kun je een kijkje nemen achter de schermen van twintig Arnhemse kunstenaars. Uiteraard kun je ook mooie kunst aankopen.

Van moderne fotografie tot schilderijen en van sieraden tot ruimtelijk werk.

120 kunstennaars, diverse disciplines

Op het gehele terrein, zowel op het oude gedeelte van het vroegere KEMA-terrein Den Brink als op het zuidelijke deel De Hes, werken zo’n 120 kunstenaars. De kunstenaars zijn werkzaam in diverse disciplines, zoals schilderkunst, grafiek, illustratie, fotografie, ontwerp en beeldhouwen. De kunstenaars vertellen je graag over het tot stand komen van hun werk. Een unieke kans om binnen te kijken in een aantal bijzondere industriële panden én tegelijkertijd early-art op de kop te tikken. Zet het in je agenda en steun je lokale kunstenaar.

Meer informatie

Zaterdag 26 en zondag 27 juni van 12.00 – 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom in alle opengestelde ruimtes van B46, B30 en H29. Het hek aan de Klingelbeekseweg bij H29 staat open. De atelierroute is geheel corona-proof. het adres is Utrechtseweg 310, Ateliergebouw B46. (SLAK ateliers op het voormalig KEMA terrein).
Tip: Kom vroeg want de voorgaande edities werden enorm goed bezocht.
Kijk voor meer info over de kunstenaars die mee doen en de bereikbaarheid op de Facebookpagina Kunst Arnhems Buiten of op de pagina van het Landelijk Atelierweekend. Een deel van de kunstenaars neemt ook dit jaar weer deel aan dit Landelijk Atelierweekend. (Op deze website bestaat de mogelijkheid om op plaats en gebouw te zoeken. Per opengesteld gebouw is een link om door te klikken naar de deelnemende kunstenaars.)

Landelijke Atelierweekend

Stichting Scarabee presenteert een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars. Een aantal ateliers doen ook mee aan het Landelijk Atelierweekend.
Een aantal kunstenaars heeft landelijke- of zelfs internationale bekendheid. Pak dus die kans en wie weet vind je wel een tof cadeau voor de kerst.

Filmpje

Zie ook het YOUTUBE filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=GljgjVL_47Y.

Reacties

Cookieinstellingen