Op de koffie in de Zandse Kerk op woensdag 24 november

Foto: Stichting Zandse Kerk

Tijdens de koffieochtend in oktober van Stichting de Zandse Kerk leek het net herfst in de kerk. Betsie Jansen had weer diverse mooie herfsttaferelen gemaakt. Het zag er prachtig uit.

Ben je benieuwd hoe Betsie de kerk de volgende koffieochtend inricht? Kom dan naar de koffieochtend op woensdag 24 november.

Praktische informatie

Vanaf 10.00 uur is de inloop en om 10.30 uur wordt er gestart met koffie schenken. De kosten zijn €3,- per persoon voor meerdere kopjes koffie met iets lekkers erbij.Uiteraard handelen we naar de laatste en actuele geldende coronamaatregelen. Op dit moment is niet te voorzien of deze maatregelen nog gewijzigd gaan worden. Voor nu is het bij binnenkomst controle van de QR-code, vaccinatiebewijs of testbewijs. Verder het dringende advies om 1,5 meter afstand te bewaren. Het dragen van mondkapjes is niet verplicht.

Gezelligheid en de sfeer weer als vanoudsZandse Kerk

Ondanks deze maatregelen, voor ieders eigen veiligheid, weten wij zeker dat de gezelligheid en de sfeer weer als vanouds zullen zijn. De gastvrouwen en vrijwilligers kijken er naar uit om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen in onze gezellige en warme Zandse Kerk.

Informatie:

Je vindt de Zandse Kerk aan de Wijkstraat 33 in Huissen.
Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden mail naar: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen