Leestipkalender 2022 verkrijgbaar bij bibliotheek Gelderland Zuid

Foto: obgz

Meer tijd om te lezen en behoefte aan ontspanning in deze turbulente coronatijd? Even in het hoofd van iemand anders kruipen?

Met de Weekkalender 2022 van de Bibliotheek Gelderland Zuid krijg je iedere week inspiratie voor een volgend boek. De kalender is te koop in zeventien vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en in enkele boekhandels.

Aanbod boeken enormleestipkalender

Het aanbod van boeken in bibliotheken en boekhandels is enorm. Kun je wel wat hulp bij je boekkeuze gebruiken? Op de leestipkalender wordt wekelijks een bijzondere dag uitgelicht, met bijpassende leestip en citaat. Zo wordt op Wereld Braille Dag (4 januari) het boek De stad der blinden van José Saramago getipt. En op Keti Koti (1 juli) Onder de Paramariboom van Johan Fretz. Alle titels op de kalender kun je lenen bij de bieb. De kalender bevat vooral leestips voor volwassenen, met af en toe een jeugdboek. Op de kalender is ook ruimte om afspraken op te schrijven. Kijk alvast hier.

Al verkrijgbaar vanaf 6 december

De weekkalender is vanaf maandag 6 december te koop in de Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen.  Rond 10 december is die te koop in zestien andere vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Welke vestigingen dit zijn, staat vermeld op www.obgz.nl/weekkalender  (denk aan Bemmel, Gendt en Huissen). Bibliotheekleden betalen € 6,95, overige kopers € 9,95. Ook enkele lokale boekhandels verkopen de kalender voor € 9,95, waaronder Dekker v.d. Vegt en Roelants in Nijmegen.

Reacties

Cookieinstellingen