Kerstmis 2021: alle vieringen van parochie Maria Magdalena online

Foto: Pixabay

Door de aangescherpte maatregelen heeft de parochie H. Maria Magdalena Lingewaard  er voor gekozen om alleen online te vieren. Ook geldt vanaf het nieuwe jaar weer een maximumaantal bezoekers per kerkviering.

Dit houdt in dat parochianen zich bij de betreffende locatie voor een viering weer moet aanmelden.

Kerstmis

In deze tijd lijkt het soms alleen nog donker. Maar het licht schijnt! God wil midden in ons bestaan aanwezig zijn als een helper en redder, als een verlosser en bevrijder. Met het vieren van Kerstmis willen we de geboorte vieren van Gods Zoon, als een teken van troost en hoop in een donkere wereld. Getuig van vrede en naastenliefde. Zalig Kerstfeest.

Online gezinsviering op Kerstavond

Op Kerstavond vervallen de avondvieringen. Hiervoor in de plaats komt een online gezinsviering vanuit Elst om 19.00 uur. Ook vervallen de vieringen in alle kerken van onze parochie op Eerste en Tweede Kerstdag. Wij verwachten namelijk een dusdanige toeloop van kerkgangers dat wij velen zouden moeten teleurstellen.

Hiervoor in de plaats komen er online vieringen vanuit Elst, om 11.00 uur (live), zowel op Eerste als op Tweede Kerstdag.

  • Vrijdag 24 december 2021, Kerstavond
  • St. Werenfridus Elst: 19.00 u: Online Gezinsviering, V. Bulthuis, Projectjeugdkoor
  • Zaterdag 25 december 2021, Eerste Kerstdag
  • St. Werenfridus Elst: 11.00 u: Online Eucharistieviering, K. Donders, Musica Amare
  • Zondag 26 december 2021, Tweede Kerstdag
  • St. Werenfridus Elst: 11.00 u: Online Eucharistieviering, V. Bulthuis, St. Caeciliakoor

De eucharistievieringen vanuit de St. Werenfridus in Elst zijn te volgen via: Youtube.com (R.K. Parochie H. Maria Magdalena), www.facebook.com/stwerenfridus en Omroep Lingewaard TV (KPN kanaal 1478 / Ziggo kanaal 36)

Reacties

Cookieinstellingen