Na drie jaar weer Pronkzitting, bestel nu je kaarten

Foto: De Gentenarren 2020

Ieder jaar weer genieten vele honderden mensen van de pronkzitting van de Gentenarren, één van de absolute hoogtepunten in de aanloop naar het carnavalsweekend. Zaterdag 4 en zondag 5 februari pronken de Gentenarren voor Prins Goewan d’n Leste en zijn schoonheid Janneke.

Beste Gendtenaar, mis deze speciale editie niet en zorg dat je erbij bent. Ons Gendtse talent heeft zich maar liefst drie jaar kunnen voorbereiden op nieuwe buuts en acts voor de komende Pronkzittingen. Dus dat belooft wat. Het grootste deel van het programma is natuurlijk geheim, maar we kunnen wél vast verklappen dat je veel verassingen zult zien!

Providentia omgetoverd

Tijdens de Pronkzitting wordt Providentia omgetoverd tot een theater voor zang, dans en lach. Buuts, sketches en entertainment wisselen elkaar in hoog tempo af.
“Moet je je verkleden?” is een veel gestelde vraag door mensen die nog nooit op een Pronkzitting zijn geweest. Nee, tijdens de Pronkzitting is er niemand ‘verkleed’ en gaan de bezoekers gekleed in normale feestelijke kleding voor een gezellig avondje uit.

Twee zittingen dit jaarPronkzitting

Gezien het aantal al gereserveerde kaarten zijn er ook dit jaar twee zittingen. De avondvoorstelling vindt plaats op zaterdag 4 februari en de zondagmiddagmatinée op 5 februari 2023.
We starten de avond om 20.11 uur. Het podiumprogramma is rond 23.30 uur afgelopen. Voor de liefhebbers begint dan een afterparty en kan er worden nagenoten van de prachtige optredens. De matinée editie op de zondagmiddag start om 14.11 uur.
Hopelijk tot ziens op één van de Pronkzittingen. Met carnavalske groet, De Gentenarren.

Kaarten aanschaffen

De kaarten kun je hier online aanschaffen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen