Wie durft?! De stichting D3rde Verdieping zoekt een voorzitter en een penningmeester

Foto: D3rde Verdieping

De stichting D3rde Verdieping, het Centrum voor Levensvragen in Arnhem en omgeving, zoekt een voorzitter en een penningmeester. De huidige functionarissen treden namelijk per 1 juni 2023 af.

Wil jij op eigen wijze bijdragen aan geestelijke verzorging op bestuurlijk niveau én ben jij in staat een enthousiast team van vrijwilligers en professionele geestelijk verzorgers in te kaderen zonder daarbij de realiteit van de werkvloer uit het oog te verliezen? Dan zoeken zij jou!

Inhoudelijk

D3rde Verdieping is hét Centrum voor Levensvragen voor de regio Arnhem, met een expertisefunctie op het gebied van zingeving, identiteit, interreligieuze dialoog en levensbeschouwing. Daarnaast is D3rde Verdieping ‘subsidieaanvrager’ voor een aantal andere Centra voor Levensvragen in aangrenzende regio’s (Gelderse Vallei, Oost-Veluwe, Zuid Gelderland, Land van Cuijk en de kop van Noord Limburg).

Wat houdt de functie in?

De belasting voor de functie van voorzitter en penningmeester bedraagt circa acht uur per maand of twee uur per week. De voorzitter is het eerste aanspreekpunt van de stichting. Deze geeft leiding aan het bestuur en het samenwerkingsproces met alle betrokkenen en leidt de bestuursvergaderingen.
De penningmeester is verantwoordelijk voor de bewaking en voortgang van alle financiële zaken van en binnen de Stichting.

Hoe verder?

Een uitgebreide beschrijving van het profiel van voorzitter en/of penningmeester zijn op te vragen bij de secretaris Annette Hamelink via het mailadres [email protected].
Een motivatiebrief met curriculum vitae kan tot uiterlijk 8 mei verzonden worden naar het hierboven genoemde e-mailadres.
Het bestuur van stichting D3rde Verdieping ziet je brief met interesse tegemoet!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen