Vrijwilligerswaarderingsdag van SWL groot succes

Foto: SWL

“Jullie zijn van onschatbare waarde!” Dat is een toepasselijke slogan voor alle vrijwilligers.

Stichting Welzijn Lingewaard heeft er maar liefst 400. Om hen in het zonnetje te zetten, kwam er op 22 september een grote delegatie naar Park Bredelaar in Bemmel voor een high tea, verzorgd door Renate Buitenhuis van ‘Thee van Toen’.

Mooie uitwisseling

Het bleek een groot succes. Want normaal gesproken spreken veel vrijwilligers elkaar onderling weinig. Je kunt bij SWL veel verschillende soorten vrijwilligerswerk doen waarmee je met diverse doelgroepen werkt, zoals mantelzorgers, gezinnen, mensen die problemen hebben met de Nederlandse taal, ouderen en jongeren. Je komt elkaar dus ook niet altijd tegen. Het was een mooie uitwisseling. Er werden nieuwe contacten gelegd en frisse ideeën geopperd.
Daarnaast genoten de vrijwilligers zichtbaar van alle lekkernijen die ambachtelijk bereid waren en werden opgediend op oud theeservies. Dik verdiend, want ze zetten zich belangeloos en met veel bezieling in voor SWL, maar vooral voor de Lingewaardse samenleving.

Ook geïnteresseerd in vrijwilligerswerk?

Ben je ook geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Kijk dan eens op de site van SWL. Daar vind je een vacaturebank voor alle vacatures uit Lingewaard, ook van andere organisaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen