Massages en 0.0 procent bierproeverij op de Dag van de Mantelzorg

Foto: Monique

Tijdens de Dag van de Mantelzorg op 10 november zijn mantelzorgers in het zonnetje gezet door het Steunpunt Mantelzorg van SWL. Ook wethouder Aart Slob was aanwezig én Omroep Gelderland maakte een reportage van de middag.

Op de foto: Coördinator Steunpunt Mantelzorg in gesprek met mantelzorgers.

‘Even kunnen ontspannen’

Alle 450 geregistreerde mantelzorgers ontvingen een kaart met een bijzonder gedicht. En er was een heuse ontspan-middag georganiseerd bij uitspanning Lekker Aanwaayen in Doornenburg.
Ze konden zich opgeven voor een stoelmassage door Vera van massagepraktijk Sedes, deden gym op de stoel onder leiding van oefentherapeut Cesar Marjolein, kregen een heerlijke lunch en hapjes aangeboden en konden deelnemen aan een 0.0 procent bierproeverij. En: negen leerlingen van OBC Huissen verzorgden een manicurebehandeling: jong voor oud.
Monique Minkhorst-Klomp van het Steunpunt: “Het is fijn dat ze op deze dag even kunnen ontspannen en niet ‘aan’ hoeven te staan.” De middag werd door de mantelzorgers erg gewaardeerd.

Steunpunt Mantelzorg

Als mantelzorger sta je er in gemeente Lingewaard niet alleen voor. Naast aandacht voor diegene voor wie gezorgd wordt, is juist aandacht voor de mantelzorger van belang! Lingewaardse mantelzorgers kunnen daarom terecht bij het Steunpunt Mantelzorg. Meer info? Bel Monique Minkhorst-Klomp, 06 51156120 of mail naar [email protected].
Naast SWL financierde ook de Dorpendeal Doornenburg, het MGZ fonds en het Vlinderfonds.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen