Nabij herinneringsviering op 20 december: samen delen in gedenken

Foto: Stichting Eenzame Dood

Nabij nodigt mensen uit om samen te komen en gezamenlijk te herinneren tijdens onze special herinneringsviering. Tijdens deze viering herdenken zij de mensen die vanuit Nabij ondersteuning hebben mogen ontvangen in de laatste fase van hun leven en die het afgelopen jaar zijn overleden.

Naast het herinneren van mensen die gezien zijn bij Nabij bieden zij ook mensen de ruimte om hun dierbare te herinneren waarvoor er geen mogelijkheid of plaats bestaat om te herinneren en aan mensen die een dierbare zijn verloren het afgelopen jaar en stil wil staan bij dit verlies.

Gezamenlijk stil staan

De viering biedt een gelegenheid om gezamenlijk stil te staan bij de herinneringen aan geliefden die niet meer bij ons zijn. In een sfeervolle omgeving zullen ze verhalen delen, troost vinden in elkaars aanwezigheid en de liefde en het leven vieren dat deze mensen met ons gedeeld hebben.

Nabij

Nabij is een vrijwilligersorganisatie die mensen extra ondersteuning bieden in de laatste levensfase die niet terug kunnen vallen op voldoende mensen in eigen omgeving.

Praktische informatie

  • De herinneringsviering zal plaatsvinden op woensdag 20 december in de Waalse Kerk, Gasthuisstraat 1, 6811 DZ in Arnhem.
  • Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang van de viering is om 19.30 uur. De viering zal rond 21.00 uur eindigen.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze viering.
  • Meer informatie: www.eenzamedood.nl; www.nabij.nu.

Viering bijwonen?

Aanmelden via mail: [email protected] of telefonisch via hun algemeen nummer: 085-0163333.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen