Vrijwilligersvacature van de week: Help mee met een leuk sportevenement, De Eldense Draai

Foto: Vrijwilligerscentrale Arnhem en omgeving

Graag wat bijdragen aan een superleuk sportevenement? De organisatie van de Eldense Draai op zondag 18 juni is ook dit jaar op zoek naar een aantal vrijwilligers voor bij de wielerronde.

Op zondag 18 juni viert Elden het jaarlijks terugkerende sportfestijn De Eldense Draai.

Wat gebeurt er allemaal?

Tijdens de wedstrijden zijn de terrassen rondom De Brink geopend en is er een braderie. Op het dorpsplein is er een volleybaltoernooi en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Tegen de middag zal het feest losbarsten met livemuziek. Op het afgesloten parkoers nemen renners uit heel Nederland het tegen elkaar op tijdens de wielerwedstrijden. Kinderen van zeven tot en met twaalf jaar kunnen kennis maken met de wielersport tijdens de dikke banden race.
De wedstrijdorganisatie van de wedstrijden is ook dit jaar in handen van de KNWU.

Programma

  • 10.30 uur sportklasse 50 km
  • 11.45 uur nieuwelingen 50 km
  • 13.00 uur Funklasse heren
  • 14.00 uur Decathlon Dikke Banden Race
  • 15.15 uur elite 80 km (Grote Prijs Leo Peelen)

Kun je helpen?

Heb jij tijd om mee te helpen op zondag 18 juni van 10.00 tot 17.00 uur (of wanneer men langer kan tot 18.00 à 19.00 uur)?
In overleg kan er ook een dagdeel gekozen worden.
Waar kunnen we hulp bij gebruiken? Het toezicht houden bij de afzettingen van 10.00 tot 17.00 uur, waarbij men het verkeer bij de afsluiting instrueert om een andere route te volgen wegens de afgesloten wegen. Of nog extra: helpen met het opruimen van de hekken van 17.00 tot 19.00 uur.
De minimum leeftijd om mee te helpen is zestien jaar.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Je draagt bij aan een mooi sportevenement in een gezellig dorp, genietend van het weer, de wielerwedstrijden. Daarbij een lekker lunchpakketje, vergoeding en een drankje na afloop. Er is een korte online instructiecursus voor de verkeersregelaars.
Help jij een dagje mee om deze dag weer tot een soepel evenement te laten verlopen? Meld je dan aan bij Jasper Bugter, 0629034741 of via [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

 

Reacties

Cookieinstellingen