Sportvrijwilligers ook uitgenodigd voor Vrijwilligersgala Lingewaard

Foto: Vrijwilligers van De Minkhof, Bemmel

Op vrijdag 24 november wordt tijdens het Vrijwilligersgala de Lingewaardse Vrijwilligersprijs uitgereikt. Dit jaar zijn alle sportvrijwilligers uit Lingewaard van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een spectaculair avondvullend programma in Providentia Gendt.

Het Gala wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Gentenarren in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard en Gemeente Lingewaard.

Vol=vol

Zet jij je vrijwillig in voor sport in Lingewaard en lijkt het jou leuk om bij het Gala te zijn? En heb je je nog niet via andere wegen aangemeld? Stuur dan een mail naar [email protected].  Je krijgt dan een inschrijfformulier toegezonden. Na het terugzenden van het formulier sturen we je een gratis toegangsbewijs toe. De inschrijfformulieren worden op volgorde van datum/tijd afgehandeld. Vol=vol. Dus wees er snel bij! Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

‘Geef het stokje door’

De drie genomineerden zijn inmiddels bekend: Vrijwilligers van Vluchtelingenwerk Lingewaard, van De Minkhof Bemmel en van De Klup Overbetuwe. De aanvangstijd van het Gala is 20.00 uur. De rode draad van het avondprogramma zal zijn: ‘geef het stokje door’.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen