Kerstwandelingen regio Arnhem-Nijmegen

Foto: kerstwandelingen 2021

Wie een mooie winterse kerstwandeling voor eerste of tweede kerstdag zoekt, of een leuk uitje in de kerstvakantie, kan op de website Kerstwandeling2021.nl terecht. Ook in de regio Arnhem-Nijmegen vinden dit jaar kerstwandelingen plaats.

Het is een winterse wandelroute in een prachtige omgeving met een leuke challenge / puzzeltocht voor het hele gezin. Er is een wandeling bij Berg en Dal en Groesbeek van vijf km en een wandeling in natuurgebied Planken Wambuis bij Ede van tien km.

Corona-proof, maar tijd aamelden

Veel georganiseerde wandelingen gaat dit jaar niet door. Daarom is de Kerstwandeling 2021 corona-proof opgezet. De route kan individueel of in een klein gezelschap worden gelopen, op een moment dat het de wandelaars zelf schikt. Zo wordt drukte vermeden. Er zijn per regio een maximaal aantal tickets beschikbaar, dus het loont om je tijdig aan te melden, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen. Voor alle goede inzendingen is er een attentie.

Goede doel

De Kerstwandeling 2021 is een initiatief van samenwerkende routemakers. Een deel van de opbrengst gaat naar noodhulp aan vluchtelingen die deze winter in moeilijke omstandigheden doorbrengen.
De Kerstwandeling 2021 sponsort praktische (nood)hulp aan vluchtelingen. Onder meer aan Afghaanse gezinnen die huis en haard moesten verlaten en de vluchtelingen die momenteel onder schrijnende omstandigheden vastzitten in het grensgebied tussen Polen en Wit-Rusland.
https://www.kerstwandeling2021.nl.
https://www.kerstwandeling2021.nl/nijmegen.
https://www.kerstwandeling2021.nl/ede-veenendaal.

Reacties

Cookieinstellingen