Inschrijving geopend van Jan Terlouw Innovatieprijs 2023

Foto: Jan Terlouw Innovatieprijs

De inschrijving voor de Jan Terlouw Innovatieprijs is geopend! De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve ondernemer van Oost-Nederland binnen de circulaire economie of energietransitie.

Kiemt reikt deze prijs sinds 2011 jaarlijks uit. Met deze prijs stimuleert Kiemt ondernemers die met duurzame innovaties de maatschappij toekomstbestendig maken. De prijs is een erkenning aan deze visionairs en er kunnen mooie geldprijzen gewonnen worden!

Hoe kunnen ondernemers zich inschrijven?

Vanaf nu tot en met 11 juni kunnen ondernemers zich inschrijven door het inschrijfformulier dat op de website van Kiemt te vinden is, in te vullen en op te sturen: Start inschrijving Jan Terlouw Innovatieprijs – Kiemt. Voor meer informatie zie: Jan Terlouw Innovatieprijs – Kiemt.
Hier is ook informatie te vinden over de voorwaarden voor inschrijving, de beoordelingscriteria voor de jury en uiteraard meer informatie over de prijzen.

De Grande Finale tijdens The Future of Us

Ook dit jaar zal de finale plaatsvinden tijdens het evenement The Future of Us, dat op 28 september zal plaatsvinden op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. De winnaar wordt op het festivalpodium bekend gemaakt door niemand minder dan Jan Terlouw.

Over KiemtJan Terlouw

Kiemt is een publiek-private netwerkorganisatie, die gericht is op het versnellen van de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie in Oost-Nederland. Dit doet zij door het vinden van technische-, sociale-, keten- en systeeminnovaties en deze te verbinden aan partners, kennis of geld en hierover te vertellen. Kiemt is actief in de vroege fase van innovaties waar nog sprake is van marktfalen en er nog geen financiële winst te behalen is.

Reacties

Cookieinstellingen