Huisdier van de week: Ontmoet poes Suus

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

Suus vindt mensen nog wat spannend, dus ze zal veel tijd nodig hebben om te wennen. Het Dierentehuis plaatst Suus bij iemand met ervaring met (moeilijke/schuwe) katten.

Ze wordt wellicht nooit een echte knuffelkat, maar zij went wel steeds meer aan de aanwezigheid van mensen en laat zich soms aanhalen.

Aangeraden

Van een nieuwe eigenaar wordt verwacht dat deze haar tijd en rust geeft om te wennen en haar niet onnodig gaat dwingen. Het Dierentehuis plaatst Suus bij iemand met ervaring met (moeilijke/schuwe) katten. In een rustig een of twee persoonshuishouden zonder kinderen. Het liefst bij een sociale kat waar ze zich aan kan optrekken (niet meerdere). Het is aan te raden haar pas naar buiten te laten als ze volledig gewend is aan haar nieuwe omgeving en eigenaar. En dit dan rustig op te bouwen. Een afgesloten tuin zou het beste zijn.

Deze week is dat Suus

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis. Geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de Week. Deze week is dat Suus.
Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/suus/.

Interesse?

Bij interesse neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Reacties