Huisdier van de week: kater Taz

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Taz is ruim tien jaar oud, een sociale kater en graag bij je in de buurt. Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt een nieuw thuis voor deze kater.

Taz vindt het eerste contact soms nog wel wat spannend. Als het contact eenmaal is gemaakt, dan vindt hij de aandacht heerlijk.

Huishouden zonder kleine/drukke kinderen

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst hem in een huishouden zonder kleine/drukke kinderen. Taz heeft een hartaandoening (HCM). Het advies is om in ieder geval jaarlijks zijn hartje even te laten checken. Het is nu nog niet zo dusdanig dat hij er medicatie voor moet hebben. Maar dit kan in de toekomst wel zo zijn.
Taz is het gewend om naar buiten te gaan, het liefst in een afgesloten tuin (of onder toezicht) in verband met zijn aandoening.

Verdient een nieuw thuis

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp, is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Taz.

Heb jij interesse? Geef jij Taz een tweede kans?

De andere katten van Dierentehuis Arnhem en omstreken die een nieuw thuis zoeken, vind je op de site: www.dierentehuisarnhem.nl.
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen