Huisdier van de week: Ontmoet Bambi

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Bambi (22-08-2009) is een vrolijk, eigenwijs en sociaal hondje. Hij moet wennen aan vreemde mensen.

Dit laat hij merken door te blaffen en door soms in de hielen te happen. Dit hondje zoekt een nieuwe baas. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Bambi niet bij katten of kinderen jonger dan twaalf jaar oud.

Knuffelkont

Als Bambi je eenmaal kent, is hij een knuffelkont en komt hij graag bij je op schoot liggen. Een paar uurtjes per dag alleen thuis zijn is voor Bambi geen probleem. De nieuwe eigenaar zal zich in moeten lezen in het ras.

Gewoon pech gehad

Het Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp, is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de Week. Deze week is dat Bambi. https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/bambi/.

Heb jij interesse? Geef je Bambi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of als je hen graag wil steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Reacties

Cookieinstellingen