Open huis Centrum de Olyhorst te Gendt

Foto:

Op zondagmiddag 8 september houden we van 13.00 tot 16.00 uur een gezellige, inspirerende informatiemiddag in Centrum de Olyhorst te Gendt. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en je te laten informeren en inspireren door het programma-aanbod voor het komende najaar. 

Er is volop gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de mensen die de activiteiten verzorgen en je kunt deelnemen aan diverse lezingen, mini-workshops en massages/behandelingen.

Naast het bezoeken van de algemene informatie-markt kun je bijvoorbeeld mee doen met een lachmeditatie, creatief orakelen met kaarten, deelnemen aan een verhalencirkel en/of een engelnetwerk en zelf ervaren hoe het is te spelen met je eigen klank.

Daarnaast worden er korte informatie lezingen gegeven over mindfulness en familie-opstellingen en kun je kennismaken met een reiki, quantumtouch of massage behandeling.

Voor meer informatie kijk op www.de-olyhorst.nl/openhuis.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen