Informatieavonden Multifunctionele Centra Lingewaard

Tijdens de behandeling van de begroting op 14 november door de gemeenteraad komt ondermeer de realisatie van de multifunctionele centra in Bemmel, Gendt en Huissen aan bod. Hieraan voorafgaand  wordt in deze kernen een informatieavond over de laatste stand van zaken georganiseerd. U bent van harte welkom!

Bemmel, maandag 28 oktober

De zoektocht naar een nieuwe locatie voor Sociaal Cultureel Bemmel startte vorig jaar september. Na diverse werkateliers met belangstellenden zijn begin dit jaar de opties nieuwbouw, renovatie en verbouwing kerk gepresenteerd.

De voorkeursvariant verbouwing Donatuskerk is nader onderzocht en wordt gepresenteerd. 

De Kinkel, 19.30 uur


Huissen, maandag 4 november

De afgelopen maanden is samen met verenigingen, instellingen en commerciële partijen onderzocht of het mogelijk is het voormalige gemeentekantoor ‘het Stadhues’ een nieuw leven als sociaal – cultureel centrum te geven. Ook hier wordt de laatste stand van zaken toegelicht.

Vergaderzaal I, Langekerkstraat, 19.30 uur.

Gendt, woensdag 6 november

Over de invulling van Providentia als multifunctioneel centrum organiseren de hoofdgebruikers van Providentia samen met de gemeente Lingewaard deze informatieavond. De plannen, die door de hoofdgebruikers van Providentia zijn ontwikkeld, worden gepresenteerd. 

Providentia, Dorpstraat 5, 19.30 uur. 

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen