Reserveer een kraam voor Kerstmarkt Nieuwe Stijl Bemmel

Ook dit jaar organiseert de Ondernemers Vereniging Bemmel wederom de traditionele kerstmarkt in het centrum van Bemmel. De opzet wijkt af van de afgelopen jaren. Er wordt veel aandacht besteed aan kunst en ambachten, zowel uit Lingewaard als het hele land. De kerstmarkt is op zondag 15 december van 12.00 tot 18.00 uur en u kunt zich vanaf nu inschrijven voor een kraam.

In het centrum zijn  handgemaakte zeepjes en vilt bewerkingen, maar ook zijn er diverse goede doelen aanwezig zoals de stichting die Regenboogkussens maakt voor mensen die extra aandacht kunnen gebruiken.

Er zullen vanuit diverse kramen heerlijke etenswaren aangeboden worden zoals overheerlijke poffertjes, oliebollen en glühwein en ook voor hobbyisten is er plaats. In het winkelcentrum, aan de kant van de promenade wordt een leegstaand winkelpand ingericht met diverse kunstuitingen zoals keramiek, edelsmidkunst, glazen objecten, fotografie en schilderijen.

Kortom, het belooft een bruisend evenement te worden, met als klap op de vuurpijl een levensgrote verlichte boom op het Marktplein.

Inschrijven voor een kraam

U kunt vanaf nu inschrijven voor een kraam, maar wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plaats. Uw verkopen zouden het liefst met kerst te maken hebben, ofwel u komt als hobbyist, dan zien wij graag uw zelfgemaakte spullen.

Wilt u ook een kraam huren?…dat kan hier.  

Ondernemersvereniging Bemmel

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties

Cookieinstellingen