Hoe komt cultureel centrum de Kinkel er uit te zien?

Foto: Hubert van Keulen

BEMMEL – Vrijdag jl zijn de plannen voor de gefaseerde uitvoer van de renovatie voor de Kinkel gepresenteerd. De uitvoer hiervan kent nog een hoop vragen, maar de beelden dienen als richtlijn voor hetgeen er gaat komen.

Het betreft in de eerste fase vooral de realisatie van nieuwe gevels, isolatie rondom en veelal (installatie) technische aanpassingen( geluid, licht, klimaat).

Tevens is er op deze avond een plan getoond die de aanzet tot de mogelijke tweede fase weergeeft waarbij er is gevisualiseerd hoe een multifunctioneel inzetbare zaal (voortbordurend op de bestaande zaal) er uit kan zien. Door deze her te gebruiken in een aanbouw die samen een “vernieuwbouw plan ” kunnen vormen. Dit is beoogd om verder met de gebruikers vorm te gaan geven.

Tevens is op deze avond aangegeven dat de totale presentatie waarin de “wildere ideeën” omtrent de mogelijkheden van de Kinkel uiteengezet worden op onze blog/ FB pagina getoond worden.  Op deze wijze hopen we te inspireren door te tonen waartoe een Kinkel mogelijk kan uitgroeien. Lees hier verder voor het volledige artikel en nog meer foto’s!

Hubert van Keulen

2

3

4

5

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen