Informatiebijeenkomst Herenboeren Lingezegen in Lent op 28 februari

Foto: Herenboeren Lingezegen

Herenboeren gaat in Park Lingezegen een eerste boerderij starten in de regio, onder de naam Herenboeren Lingezegen. Op deze boerderij zal op kleinschalige wijze eigen voedsel worden geproduceerd, zoals groenten, aardappelen, fruit, eieren en vlees.

Dat zal gebeuren met ruim 200 huishoudens die met elkaar het gemengde bedrijf vormgeven en runnen (en daarmee zeker 500 monden voeden). De leden (mede-eigenaren) van de boerderij hebben een boer in dienst die het land bewerkt en voor de dieren zorgt. Meewerken op de boerderij of bij de uitgifte van voedsel wordt zeer op prijs gesteld. Er is nog plek voor wie interesse heeft.

Informatiebijeenkomst

Inmiddels hebben zich al vele leden aangemeld voor Herenboeren Lingezegen. Zij hebben zich ingeschreven en meegeïnvesteerd in de boerderij, die voor de zomer van 2023 van start zal gaan. Maar er is nog plek voor wie interesse heeft. Graag verstrekt Herenboeren Lingezegen nadere informatie. In dat verband is er op dinsdagavond 28 februari a.s. vanaf 20.00 uur een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in Lent.

Vooraf aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen