Aster uitvaartzorg opent nieuwe locatie in Bemmel

Foto: Aster Uitvaartzorg

Aster Uitvaartzorg heeft haar derde uitvaartcentrum geopend. Naast de sfeervolle locaties in Huissen en Elst en een kleinschalig crematorium in Heteren, heeft Aster nu ook in Bemmel een eigen afscheidshuis.

In het hart van Bemmel, naast de Theaterkerk, is het voormalige uitvaartcentrum van De Wit Dela overgenomen.

Huiselijke locatie

Na enkele weken van opknappen en opfrissen is er een huiselijke, warme locatie ontstaan waar nabestaanden op eigen wijze en vooral in alle rust afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare. Er zijn twee afscheidskamers waarvan nabestaanden een eigen sleutel  kunnen  ontvangen.  Op  deze  manier kan men op  elk gewenst moment op bezoek gaan, zonder enige tijdsdruk. Ook is het mogelijk om een openbare condoleance te organiseren, evenals een ceremonie in een kleine setting.

Zo wordt een uitvaart meer dan een afscheid: het wordt een troostrijke herinnering om mee verder te kunnen gaan

Aandacht voor persoonlijke wensen

Bij het verzorgen van een uitvaart worden families door één van de uitvaartleidsters begeleid als vaste contactpersoon gedurende het hele proces. Aandacht voor ieders persoonlijke wensen en eigen verhaal staan hierin centraal: in alle rust wordt de uitvaart samen en stap voor stap vormgegeven. Zo wordt een uitvaart meer dan een afscheid: het wordt een troostrijke herinnering om mee verder te kunnen gaan.

Informatie:

  • Aster Uitvaartcentrum Bemmel
  • Markt 7 (ingang Loostraat)
  • 6681 AE Bemmel
  • aster-uitvaartzorg.nl
  • nr. 0481 – 766 530 (dag en nacht persoonlijk bereikbaar)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen