Jansen Horen en Zien zoekt verkooptalent met gevoel voor mode

Foto: Jansen Horen en Zien

Ben jij een echt verkooptalent met gevoel voor mode? Wij hebben een hele leuke vacature in Huissen!

Vacature

Jansen Horen en Zien is een echt familiebedrijf en niet meer uit het straatbeeld van Huissen weg te denken. Hier kan je terecht voor de mooiste brillen, de beste contactlenzen en de mooiste zonnebrillen! Daarnaast is er ook een Audicien aanwezig voor al uw gehoorproblemen. Het is een klein en jong team en dat maakt het nou juist zo leuk om te werken. De dienstverlening is voor een breed publiek toegankelijk, iedereen is van harte welkom in één van de twee winkels in Huissen en Zutphen.

Wie ben jij?

Een gezellige man of vrouw met ook graag humor! Heb je gevoel voor mode en de laatste trends? Perfect want dat hebben wij ook! Daarnaast ben je een fijne collega en je bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar. De werkdagen zijn in overleg maar natuurlijk ben je bereid om op zaterdag te werken. Je krijgt energie van brillen verkopen, brillen afpassen en kleine reparaties verrichten. En kan je dit nog niet? Geen probleem, dit leren wij jou graag.

Wat krijg je ervoor terug?

Er staat een hecht team klaar om jou met open armen te ontvangen. Je komt te werken in een prachtige winkel waar gewerkt wordt met de mooiste merken. Zij bieden een uitdagende werkomgeving waar zeker mogelijkheden zijn voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Hier staan goede arbeidsvoorwaarden met een passend salaris tegenover.
Ben jij het talent wat wij zoeken? Stuur dan gerust je CV naar:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen