Inzending Dutch Design Week in Velp

Foto: HVHL. Dutch Design Week

De inzending van studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) voor de Dutch Design Week staat aanstaande zaterdag, 11 november, opgesteld op de open dag van de hogeschool in Velp. Met maquettes tonen studenten hun visie op het Nederlandse landschap over 125 jaar.

Naast deze tentoonstelling bruist de hele school tijdens de open dag van de activiteiten. Studiekeuzecoaches staan klaar om advies te geven bij kiezen van een passende hbo-opleiding.

Studiekeuzecoaches

Dutch Design Week
Studiecoach

Studiekeuzecoaches zijn studenten met ervaring in het maken van een studiekeuze. Zij hebben nog niet lang geleden zelf een studiekeuze gemaakt en zich verdiept in verschillende hbo-opleidingen. Zij, maar ook docenten van HVHL staan op 11 november klaar om alle mogelijke vragen van studiekiezers te beantwoorden. Behalve presentaties en een opleidingsmarkt zijn er ook rondleidingen over Landgoed Larenstein, de schooltuin, vol herfstkleuren.
Naast de vierjarige bachelorstudies komen ook de andere opleidingen aan bod op de open dag. Tweejarige associate degrees (ad’s), zoals de ad Diermanagement, maar ook masterstudies op het gebied van water en omgeving zijn vertegenwoordigd.
Op het Leven-Lang-Ontwikkelen-plein is informatie te verkrijgen over trainingen en cursussen.

Meer willen weten

Wie meer wil weten over de opleidingen van HVHL en wie de inzending voor de Dutch Design Week wil bekijken, is van harte welkom op de open dag op 11 november tussen 10.00 en 15.00 uur.
Aanmelden voor de open dag kan via www.hvhl.nl/opendag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen