Kleindochter net als haar opa en oma overleden na ongeval op A325

Foto: Politie

Op zondag 28 november rond 16.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A325. Drie mensen hebben dit ongeval helaas niet overleefd. Er is een bestuurder aangehouden en de politie doet onderzoek.

Toen de politie ter plaatse kwam, waren er al verschillende omstanders te hulp geschoten. Voor een 76-jarige man en een 75-jarige vrouw uit Duiven mocht hulp niet meer baten. Een derde slachtoffer, een minderjarig meisje uit Nijmegen, is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Helaas is zij daar later overleden. Een minderjarig jongetje uit Nijmegen is ook gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar is buiten levensgevaar.

Onderzoek is nog gaande

Na het ongeval is een 26-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Na zijn verhoor is hij heengezonden in afwachting van het onderzoek. Hij raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Er waren nog vier andere voertuigen betrokken bij het ongeval. De inzittenden daarvan bleven ongedeerd. Er zijn veel vragen over hoe het ongeval kon gebeuren. We hebben verschillende getuigen gehoord en de Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Dat onderzoek is voorlopig nog niet afgerond.

Getuige geweest of wil je praten over het ongeval?

Het kan zijn dat je iets gezien hebt van het ongeval. Of misschien reed je langs en beschik je over dashcambeelden? Meld je dan bij de politie via 0900-8844. Het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van Slachtofferhulp.

Lees ook: Ouder echtpaar overleden bij ongeluk A325, kinderen gewond

Bron: Politie.nl

 

Reacties

Cookieinstellingen