FC Master profs herfstvakantie voetbalkamp in stadion De Goffert

Foto: FC Master profs

Vorig jaar kon het niet doorgaan door corona, maar dit jaar organiseert FC Social Work weer een FC Master Profs Voetbalkamp. Deze keer in de herfstvakantie en in samenwerking met N.E.C. Nijmegen.

Het FC Master Profs Voetbalkamp zal dit keer dan ook in het Stadion De Goffert plaatsvinden en wel op 25, 26 en 27 oktober. Op deze dagen staan verbetering van voetbaltechniek en voetbalskills centraal.

Professionele setting

Voor jongens en meisjes tussen 4 en 15 jaar worden regelmatig voetbalactiviteiten georganiseerd. Deze activiteiten hebben een professionele setting en karakter. Daarom wordt deze 4e editie dit keer bij de Nijmeegse profclub N.E.C. gehouden.

Trainingen op profniveau

Naast trainingen op profniveau zijn er rondleidingen in het N.E.C.-stadion en krijgen alle deelnemers een kledingset om meteen te kunnen gebruiken tijdens deze trainingen. Tijdens deze dagen wordt ook voor de lunch gezorgd. Jumbo Lindenholt zal deze weer verzorgen. Verder zijn er weer voetbalscouts van diverse betaald voetbalclubs aanwezig om de jonge talenten te ontdekken.

Informatie en inschrijven

DLC Spuitwerken maakt het FC Master Profs Voetbalkamp mede mogelijk door een bijdrage. Hierdoor kan de organisatie de inschrijfkosten aantrekkelijk laag houden. Voor meer informatie en inschrijven: fcmasterprofs.

Reacties

Cookieinstellingen