Evenementenlocatie Watergoed ondernemer van het jaar 2017

Foto: Betuwe Onderneemt Beter

Tijdens een spannende verkiezingsavond, waarop de stem van het publiek de doorslag gaf, heeft Joost Frijlink van Evenementenlocatie Watergoed de titel ‘ondernemer van het jaar 2017’ in de wacht gesleept. De verkiezing was onderdeel van ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter, dat plaatsvond op 26 juni in de Theaterkerk in Bemmel.

Uit 61 voordrachten bleven 3 titelkandidaten over: Evenementenlocatie Watergoed, Van Ginkel Groep en Choi Kwai. Allemaal mooie Betuwse bedrijven, die de Betuwe op hun eigen manier op de kaart zetten. De jury riep uiteindelijk samen met het publiek Watergoed uit tot winnaar.

Betuwe op de kaart

Hoofdsponsoren Rabobank Oost Betuwe en de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe onderstreepten tijdens de bijeenkomst het belang van ondernemers voor de regio. Niet alleen met het oog op werkgelegenheid, maar ook om de manier waarop zij de Betuwe uitventen in het hele land. Dit geldt zeker voor de ondernemer van het jaar. “Watergoed is een veelzijdige, unieke evenementenlocatie aan de recreatieplas van Slijk-Ewijk. Ontstaan dankzij een ondernemer die denkt in mogelijkheden en die blijft investeren in ontwikkeling en verbetering”, zo verwoordt de jury het. “Op Watergoed voelt iedereen zich thuis, of je nu komt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, kinderfeestje of borrel. Watergoed beweegt mee met de seizoenen en gaat letterlijk en figuurlijk door weer en wind voor een gezond bedrijf. Joost Frijlink is een sociaal betrokken ondernemer die het gewoon doet.”

Bob Jacobs van Jacobs Beheersbaar Onderhoud en de ondernemer van vorig jaar, reikte de prijs uit aan zijn opvolger.