Pasar Malam Asia komt weer naar Nijmegen

Foto: Pasar Malam Asia

Indonesië is dichterbij dan je denkt. Selamat datang oftewel van harte welkom op de meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar: de Pasar Malam Asia.

Van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober in de Jan Massink hal te Nijmegen.

Livemuziek en exotisch eten

Sfeervol shoppen over de gezellige Aziatische markt, met unieke artikelen uit alle werelddelen inclusief medium- en massagestands. Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele exotische foodstands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Geniet van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit onder andere Indonesië, Tahiti en Hawaii.

Tropische reis in eigen land

Een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellig dagje uit voor iedereen. Een tropische reis in eigen land, zonder jetlag en dure vliegtickets. Na jaren afwezigheid terug in Nijmegen op 27,28 en 29 oktober in de Jan Massink hal Nijmegen.

Tickets

Ondanks alle stijgende kosten heeft de organisatie de entreeprijs gewoon op €8,50 gelaten, inclusief gratis parkeren en gebruik van de toiletten. Er is ook een driedagenkaart voor maar €19,50. Standhouders hebben leuke aanbiedingen en je kan zelfs al snacken bij Pasar Malam Asia vanaf €1,50.
Toegangstickets kun je online kopen, alsook tijdens het evenement aan de deur. Tip: Door je tickets online te kopen hoef je niet in de kassa rij te staan.
Kijk voor meer informatie op www.pasarmalamasia.nl.Pasar Malam Asia

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen