Mega Snuffelmarkt én Pokémon Beurs in Gelredome op 1 april

Foto: Organisatieburo J en E van Aerle BV

Snuffelmarktliefhebbers en Pokémon-trainers, noteer in jullie agenda’s een datum die je niet wilt missen. Op de tweede paasdag, 1 april, gaat Gelredome bruisen van plezier en avontuur.

Er is namelijk een unieke combinatie van twee ongelofelijke evenementen: de Mega Snuffelmarkt én de Grootste Pokémon Beurs van Gelderland.

Organisatieburo J en E van Aerle BV

Snuffelmarkt

️De Mega Snuffelmarkt zal zorgen voor een waar paradijs voor koopjesjagers, waar je kunt struinen tussen de meest uiteenlopende schatten en vondsten. Van vintage snuisterijen tot unieke collectors’ items, er is voor ieder wat wils.

Grootste Pokémon Beurs van Gelderland

️Maar dat is nog niet alles. Voor de Pokémon-fans (‘Pokémon’ is een afkorting van de originele Japanse titel ‘Pocket Monsters’). onder ons wordt de beleving nog magischer met de Grootste Pokémon Beurs van Gelderland. Duik in de wereld van Pikachu, Charizard en vele andere geliefde Pokémon. Verzamel zeldzame kaarten, ontmoet andere trainers, en beleef een dag vol Pokémon-plezier.

snuffelmarkt
International Pokemonlogo

Het wordt nog beter

  • Voor de prijs van €5,- krijg je toegang tot beide evenementen. Dat is twee keer zoveel plezier voor de prijs van één.
  • Alsof dat nog niet genoeg is, is parkeren helemaal gratis.
  • Dus, verzamel je vrienden en familie, laad je portemonnee en Poké Balls, en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen, koopjes en Pokémon-avonturen in Gelredome.
  • Mis deze unieke combinatie niet en maak er samen met ons een onvergetelijke dag van.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen