Cassandra bij TOP

Annemarie de Bruijn is een fenomeen aan het worden. Ze is net terug uit Edinburgh waar ze op het Fringe festival met veel succes Lady M heeft uitgevoerd. Vandaag speelt zij bij TOP Bemmel in de Kinkel de pakkende theatervertelling ‘Cassandra’.

Op een dynamische manier brengt De Bruijn bekende figuren uit de literatuur tot leven, waarbij ze volop gebruik maakt van haar komische talent. Klassieke drama’s worden hedendaagse komedies zonder aan inhoud te verliezen.

Eerder speelde zij bij TOP voor een zeer enthousiast publiek lady M. Nu is ze terug met Cassandra, de Trojaanse helderziende uit de Griekse tragediën. Een vrouw die alles heeft zien aankomen maar nooit werd geloofd. Uiteindelijk is haar hele familie en stad weggevaagd door een Griekse list: het paard van Troje. Het moment waarop haar levensloop beklonken lijkt en ze niets meer te verliezen heeft, brengt haar het mooiste cadeau: de liefde. Een prachtig verhaal dat het publiek op het puntje van zijn stoel houdt.



Annemarie de Bruijn is een bonk energie, korte scènes wisselen elkaar in rap tempo af, licht en decor zorgen voor een visueel spektakel. Deze voorstelling, voor jong en oud, moet je gezien hebben!

Aanvang show 20.30 uur, foyer open 20.00 uur.

Kaarten a 12,50 bij Boekhandel Polman en Arents Optiek. 

Reserveren via www.topbemmel.nl.


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen