TOP cabaret, voor normale mensen: Ronald Snijders!

BEMMEL – Speciaal voor normale mensen presenteert  Ronald Snijders vandaag, 8 november, ‘een groots opgezette split personality show’. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd.

Ronald Snijders (1975) is absurdist. Met Fedor van Eldijk schreef hij het fictieve actualiteitenhoorspel Binnenland 1, een VPRO-radioprogramma, dat hij tevens regisseerde en presenteerde.
Hij werd bekend door de televisieprogramma’s De Staat van Verwarring (VPRO, 2007) en RamBam (VARA, 2013/14), schreef Een Normaal Boek en Een Ander Boek en is beheerder van de eerste website voor normale mensen: www.normalemensen.nl.
Over zijn succesvolle voorleesperformance Verkeerde Benen schreef de pers: ‘Absurdisme op het hoogste niveau. De ene na de andere grap volgt zich op. Elke zin is poëzie met een kronkel.’ 
Ronald Snijders – Verkeerde Benen – Aan De Telefoon

Nu Hans Teeuwen zich al enkele jaren op muziek richt, heeft het Nederlands cabaret een schrijnend tekort aan absurdisme. Hoewel Mike & Thomas een behoorlijke gooi naar de top hebben gedaan is er nu een soloartiest die nóg idioter van stijl is: ontmoet Ronald Snijders.

Aanvang show om 20.30 uur, foyer open om 20.00 uur.

Kaarten à  € 15,00 bij Boekhandel Polman en Arends Optiek, of aan de kassa.

Reserveren via www.topbemmel.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen