Bekijk je oude woning … Reünie Burchtgraafstraat

Foto: Henny Campschroer-
Goossen

GENDT – Vanwege de nieuwbouwplannen en de sloop van de jaren ’50 huizen in de Burchtgraafstraat in Gendt heeft een aantal oud-bewoners het initiatief genomen om in samenwerking met de Woonstichting Gendt een reünie te organiseren voor alle oud-bewoners van deze straat.

Woonden er in de jaren ’50 bijna allemaal grote gezinnen met vier tot negen kinderen, de laatste jaren werden deze huizen vooral bewoond door alleenstaanden. Vooral in de jaren ’50 en ’60 was het hier een hechte buurt, waar de kinderen nog veelal op straat met elkaar speelden.

Els Joosten, Ans en Toos Kaak en Henny Goossen hebben dan ook veel positieve herinneringen hieraan en zij zijn daarom bij elkaar gaan zitten om plannen te maken voor een reünie, waarbij een kijkje in hun oude huis bovenaan het verlanglijstje stond. De Woonstichting verleent alle medewerking en nodigt ook iedereen uit om te komen en daarna een kop koffie/thee te gebruiken in het restaurant Hof van Breunissen aan de Nijmeegsestraat.

De bijeenkomst zal worden gehouden op vrijdag 13 maart, vanaf 15.30 uur.

De samenkomst is op het grasveldje in de Burchtgraafstraat, waarna ze de huizen gaan bekijken en daarna rond 17.00 uur koffie/thee drinken. Voor degenen die willen, is er daarna de mogelijkheid tot het gebruiken van een stamppotbuffet.

Voor zover bekend, hebben de oud-bewoners een uitnodiging ontvangen, maar het is goed denkbaar dat we niet iedereen bereikt hebben. Daarom dit bericht in de pers. “Heb je belangstelling hiervoor dan kun je je aanmelden bij Henny Campschroer-Goossen, 0481 421758 of mail: [email protected].”

Vóór 9 maart moeten de aanmeldingen binnen zijn in verband met de verdere organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen