Oranje Comité Bemmel-Ressen zoekt bestuursleden

Foto: Oranje Comité Bemmel-Ressen

BEMMEL / RESSEN – Vind u de Koningsdag in Bemmel ook zo gezellig? Heeft u zelf nieuwe ideeën of vind u dat er iets beter of heel anders kan? Of draagt u graag een steentje bij aan onze activiteiten? Dan is een plek in het bestuur van het Oranje Comité Bemmel-Ressen  misschien iets voor u!

Momenteel bestaat het  bestuur uit 4 mannen en 2 vrouwen die dit met veel plezier doen, maar wel wat versterking nodig hebben.

Wij zoeken naar een secretaris en een penningmeester.

Er wordt een aantal keren per jaar vergaderd, daarin wordt gebrainstormd en bespreken wij wat er  moet gebeuren voor de komende activiteiten.

Deze bijeenkomsten zijn altijd in een informele sfeer, waarbij we wel zorgen dat er vooruitgang wordt geboekt. We bespreken natuurlijk de Koningsdag, de contacten met de Bemmelse  ondernemers en de gemeente Lingewaard, maar ook de jaarlijkse lampionoptocht en de voortgang bij de 4/5-mei activiteiten (in samenwerking met Stichting deBol).

Wat bieden wij?

Lidmaatschap van een gezellige organisatie die al 108 jaar bestaat. De voldoening van een geslaagde en gezellige Koningsdag en natuurlijk de blije gezichtjes van de kinderen die meedoen aan de activiteiten.

Info en aanmelding graag via [email protected] of via 0481- 465467 & 06 13 20 07 32.

Foto: Kindervrijmarkt 2014 Bemmel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen