19 april, nationale dag tegen pesten

Foto:

Aanstaande zaterdag 19 april is de nationale dag tegen pesten. Voor pesten bestaat geen excuus. Toch wordt er dagelijks gepest zonder reden. Op school, het werk, via internet, zelfs in de professionele sportwereld is het aan de orde van de dag. De gevolgen voor degenen die gepest worden zijn groot.

Kim Doornenbal van “2B Unique coaching en training” en Linda Bakic van “Elfcoaching” maken zich deze dag sterk om aandacht te vragen tegen pesten. De twee coaches hebben hun krachten gebundeld en geven met inzet van “paardencoaching” en de “Rots & Water” methodiek een unieke en intense workshop!

De workshop “Ik ben Uniek, jij ook?!” wordt in de ochtend gegeven bij Stoeterij Buitenzorg te Bemmel en in de middag bij Manege de Liemers te Beek (Montferland). 

Het thema “pesten” staat centraal waarbij we jouw eigen kracht gebruiken. Wil jij de kracht (her)vinden in jezelf, meer zelfvertrouwen krijgen, assertiever worden en je grenzen aanvoelen en aangeven? Aarzel dan niet om je aan te melden voor deze unieke workshop? Ervaringsgericht leren vanuit jouw fysieke kracht, waardoor je sterker in je schoenen komt te staan. 

Helpen paarden je weerbaarder maken? JA. Paarden zijn zeer gevoelig, merken de kleinste non-verbale signalen op en reageren puur en zonder waardeoordeel. Wist je namelijk dat paarden net als mensen soms heel direct zijn onder elkaar? In contact met jou zijn ze dat ook, maar paarden laten jou in je waarde en zullen je niet buiten sluiten of pesten. De paarden laten je ervaren wat de invloed is van jouw (on)bewuste manier van communiceren, gedrag, houding en emoties. Het paard vormt een spiegel waardoor je snel tot zelfinzicht komt en leert te reflecteren op jezelf. 

Alles wordt naast het paard gedaan, ervaring met paarden is niet vereist.

Durf jij ook je eigen kracht te herpakken? Kom kijken bij de workshops “paardencoaching” en de “Rots & Water” training. Het maakt bij jou als kijker ook veel los!

Programma:

  • De ochtend: Stoeterij Buitenzorg te Bemmel
  • 09.00 – 10.30 uur: workshop voor kinderen/jongeren 
  • 11.00 – 12.30 uur: workshop voor volwassenen

De middag: Manege de Liemers, te Beek (gemeente Montferland)

  • 14.30 – 16.00 uur: is de workshop voor kinderen/jongeren 
  • 16.30 – 18.00 uur: workshop voor volwassenen 

De toegang is gratis. Deelname aan de workshop kost € 7,50 p.p (incl. koffie/thee/sap). Meld je aan via Kim Doornenbal, [email protected] of 06-24420158. Voor meer informatie: www.2B-Unique.nl.

Dank gaat uit naar de sponsors welke dit evenement mogelijk maken; 2B Unique Coaching en training, Elfcoaching, Boerderijwinkel de Geer en Chocolaterie Alberdeco te Gendt, Stoeterij Buitenzorg en AH te Bemmel, Emte te Lobith en Manege de Liemers te Beek. 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen