Tekenwedstrijd Sjors Sportief & Sjors Creatief 

Foto:

In het schooljaar 2014 – 2015 gaat  Sjors Sportief en Creatief weer van start in gemeente Lingewaard. Hierdoor kunnen basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8 vanaf half oktober kennismaken met activiteiten & cursussen op het gebied van sport en cultuur binnen de gemeente. 

De kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één (of meerdere) favoriete sport(en) of cultuurvorm(en) uitkiezen, waar zij enkele introductielessen in kunnen volgen bij verenigingen. De meeste introductielessen zijn gratis waardoor kinderen op een laagdrempelige manier de kans krijgen een kijkje in de keuken te nemen bij de sport- of cultuuractiviteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. 

Tekenwedstrijd

Het project start met een tekenwedstrijd onder de scholen. Vanaf 22 september kan er op www.sjorssportief.nl gestemd worden. De scholen die meedoen aan de tekenwedstrijd hebben hun leerlingen geïnformeerd en gevraagd om te stemmen. Ook buren, familie en vriendjes/vriendinnetjes kunnen meestemmen.

De winnende tekening krijgt namelijk een prijs voor de hele klas aangeboden door Laco sportcentrum Bemmel en komt op de voorkant van het nieuwe Sjorsboekje! Stemmen kan tot 26 september 12.00 uur!

De start in oktober vindt plaats in samenwerking met  Stichting Welzijn Lingewaard, Gemeente Lingewaard, Sportstimulering Nederland, Laco sportcentrum Bemmel, basisscholen en sport- en cultuurorganisaties van gemeente Lingewaard.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen