Duo wint Buitenpoort Beats DJ Battle 

Foto:

HUISSEN – Florian de Ligt en Jeffrey Smink alias Flo Phielix & Jeff Smink uit Westervoort en Duiven hebben De Buitenpoort Beats DJ Battle gewonnen. Het dj-duo uit Duiven en Westervoort bleef daarmee zaterdagavond/-nacht nummer 2 Sjoerd Driessen (dj-naam: Sam Modelo) en nummer 3 Jesty Moeliker (alias Dirtyjaxx) voor.

De twee draaiden een heerlijke set vol puur dansbare house en mixten er en passant ook enkele dancefloorfillers in. Onder meer uit 1989. Een extra criterium c.q. opdracht die de finalisten vooraf door hadden gekregen. Een andere was de set van de vorige dj goed en soepel overnemen.
De jury lette verder op criteria als mixing skills, opbouw set, platenkeuze en interactie met het publiek. Op alle punten scoorden zij het hoogst. En daarom was de jury (bestaande uit de bekende dj’s DJ Antoine (Peters) en Orson Welsh en dj/medeorganisator Hans Schmeinck alias Kinki Sminki) eensluidend in haar oordeel en kregen Florian en Jeffrey de eerste plaats van de (eerste) Buitenpoort Beats DJ Battle toebedeeld.

Video van de winnaars: www.cineton.nl.

Het Liemerse duo won een breedbeeld LED-tv van Janssen elektro service Huissen, een studiosessie met dj/producer Orson Welsh en een optreden op een dancefeest in De Buitenpoort of in een andere venue.

Publiek grote winnaar

De nummers twee en drie ontliepen elkaar in punten bijna niets. Toch ging het zilver naar Sjoerd/Sam Modelo omdat hij op de eerder genoemde twee extra criteria veel beter scoorde. De Arnhemmer won met zijn tweede plaats een luxe behandeling bij Raf Kappers Huissen, een exclusief drankenpakket  van De Buitenpoort/Jac Bongers Drankenhandel uit Nijmegen en tickets voor een danceparty.

Jesty/DirtyJaxx eindigde dus nipt op de derde plaats. Hij scoorde prima op ‘opbouw set’, ‘mixing skills’ en ‘platenkeuze’. De jonge Huissenaar ging er vandoor met een exclusief boxershortpakket van Juul Bodyfashion Huissen, een selectie van bieren van De Buitenpoort/AB InBev en tickets voor een danceparty. 

Het publiek was de grote winnaar met zoveel goede dj’s en dansbare muziek.  Als klap op de vuurpijl sloten de juryleden Antoine en Orson Buitenpoort Beats ook nog eens knallend af met een unieke back-to-back set.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen