Lingewaardse Vrijwilligersprijzen 2014 uitgereikt

Foto:

LINGEWAARD – Vrijdagavond heeft oud burgemeester Persoon samen met Jan Rossen, tweevoudig awardwinnaar in 2013 (Lingewaard Natuurlijk en de Minkhof), de ‘Meer dan Handen’ awards uitgereikt. De Bemmelse Organisatie Ladies, de Missie Naaikring Gendt, Frits van Brummelen en Gerard Nijhuis zijn de winnaars van 2014.

De Gendtenarren en SWL organiseerden dit jaar speciaal voor de awards een ludieke uitreiking en een prachtige avond voor alle genomineerden waar de vrijwilligersprijzen zijn uitgereikt. De negentien genomineerden waren met meer dan zeventig vrijwilligers vertegenwoordigd in de Tabaksschuur te Bemmel om de uitreiking mee te maken.

De award voor Verbinding is uitgereikt aan de BOL omdat zij zich richt op jong en oud en verschillende doelgroepen bereikt in een combinatie van ontmoeting en sportieve activiteiten.

Competentie is gewonnen door de Missie Naaikring Gendt die al meer dan 45 jaar hun deskundigheid en hobby inzet ten behoeve van het goede doel.

Gerard Nijhuis kwam in aanmerking voor meerdere awards maar kreeg de award voor Innovatie. Dit vanwege vanwege het innovatieve idee van de Stadsquiz Huissen en zijn inzet voor het Stadheus Comité.

De award voor Passie werd uiteindelijk overhandigd aan Frits van Brummelen voor zijn inzet bij de participatiepunten en het Repair Café. Ook is hij al 34 jaar koster en al 25 jaar bij de Gilden. Maar vooral vanwege het feit dat hij bevlogen, betrokken en betrouwbaar is en een rots in de branding voor anderen, pure Passie dus.

De vrijwilligersprijzen van Lingewaard werden voor de vierde keer uitgereikt.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen