Goedheiligman blij met extra tijd voor kopen cadeaus

Foto:

HUISSEN – Hét ouderwetse Sinterklaasgevoel krijg je in Huissen. En zeker op Koopzondag 30 november a.s. De Goedheiligman is dan aanwezig en tal van Pieten, die zorgen voor een even spetterende als sfeervolle ambiance. De lieve, leuke en soms malle helpers van de Sint zijn ook op koopavond donderdag 4 december op een ludieke manier aanwezig in de winkelstraten. 

Op Koopzondag 30 november tussen 13.00 uur en 17.00 uur zie je de helpers van de Sint lopen en hupsen in de winkelstraten van het stadje van plezier. Ze maken zelfs hun eigen muziek! In een heuse Pietenband! Swingende Pieten op een fiets of op een springkussen.
De Goedheiligman zit zelf bij Broekman Mode om kinderen tot twaalf jaar alvast enkele cadeaus te geven.

De Sint maakt dan om 15.00 uur de uitslag van de kleurplatenwedstrijd  bekend. Er zijn mooie prijzen te winnen. Bovendien heeft Sinterklaas de Creatieve Muis gevraagd om kinderen te helpen de mooiste Sint en Piet van marsepein te maken. 

Koopavond nu op donderdag !

Omdat Pakjesavond op vrijdag 5 december valt sluiten de winkels om 18.00 uur. De reguliere koopavond vervalt  dus, maar geen nood… want Sint en de Pieten kunnen de avond ervoor, donderdag 4 december, nog tot 21.00 uur terecht in de sfeervol aangeklede winkels in Huissen. De Pieten zijn dan overigens op zeer ludieke, knuffelige en vooral hartverwarmende manier aanwezig. Zelfs een echte Piet dj ontbreekt niet op de Markt!! Sfeervol Sint-shoppen doe je dan ook in Huissen! 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen