Weet u wie deze rotzooi maakte? (Update)

BEMMEL – De vrijwilligers van het baanonderhoud bij Tennisclub Bemmel (TCB) schrokken zich donderdagochtend 27 november een ongeluk toen zij op het tennispark kwamen. Er bleken zakken vol met plastic afval over de banen uitgestort te zijn. Weet u misschien wie dit gedaan heeft?

De zakken zijn vermoedelijk woensdagavond bij aanwonenden aan de Sportlaan weggepakt. Deze stonden daar klaar om vrijdagochtend opgehaald te worden.

De daders hebben de plastic inhoud van minimaal 4 zakken over de banen uitgestrooid. Na overlast door bromfietsen op de baan en jeugd die s avonds rondhangt zonder op te ruimen krijgen de vrijwilligers van TCB hier echt genoeg van!

Update

Uit reacties op facebook blijkt dat de vandalen ook recent plastic hebben uitgestort in Wielenpark De Ward (Wardstraat). De plastic afvalzakken zijn dus ook in Wardstraat en Flierenhofstraat meegenomen en vernielt!

sadeop799k0y0d2u8q76emrbh

Ook plastic in De Ward gestort!

Heeft u informatie over dit voorval dan kunt u mailen naar [email protected]. Ook kunt u contact opnemen met de politie, zij weet intussen van dit probleem! (0900-8844)

cucagl6s2zr8woffng1htjfjr

ig694esdx47w9ow41ll8jbd5w

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen