Even voorstellen: team Doornenburg voor Zomer in Gelderland

Foto: Team Doornenburg

DOORNENBURG – Op vrijdag 7 augustus a.s. komt Omroep Gelderland naar Doornenburg voor het TV-programma Zomer in Gelderland. De locatie van de uitzending is het binnenplein van kasteel Doornenburg.

Het programma wordt rechtstreeks uitgezonden en iedereen kan de uitzending vanaf 18.00 uur op het kasteel gratis bijwonen. De presentatie is in handen van Angelique Krüger.

In het programma gaat een team van 10 personen de strijd aan om zo goed mogelijk diverse opdrachten uit te voeren. Bij elke goed uitgevoerde opdracht valt een geldbedrag te winnen. Met het uiteindelijke geldbedrag aan het einde van de uitzending wordt een goed doel gesteund. De uit te voeren opdrachten worden pas op vrijdag 7 augustus bekend gemaakt.

In de afgelopen periode is achter de schermen druk gewerkt aan de teamsamenstelling. Onlangs vond op kasteel Doornenburg de presentatie plaats.

Het team bestaat uit (zie foto v.l.n.r.): Rick Bouwman, Gert Huting (teamcaptain), Diana Niels, Theo Vos, Helga Witjes, Belinda Viergever, Joyce Derksen, Lidy Willemsen, Carmen Leenders en André Pruijn.

Meer informatie is te vinden op het Facebook- en Twitteraccount van ‘Zomer in Doornenburg’, via DoornenburgOnline.nl en DeDoornenburger.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen