Nomineer of kies De Leukste Sportvereniging en win een prijs

Foto:

Binnen 1 week tijd zijn meer dan 10.000 stemmen uitgebracht bij de verkiezing van de leukste sportvereniging. Dit grote aantal stemmen bewijst maar weer eens dat de verkiezing  – die dit jaar voor de derde keer wordt gehouden – écht leeft bij de deelnemers. Je kunt een leuke prijs winnen.

Stemperiode

De verkiezing vindt plaats in alle Nederlandse gemeenten en duurt tot en met 24 mei 2014. Daarna volgt de finale-ronde van 9 september tot en met 30 september 2014 waarin alle gemeentewinnaars strijden om de provinciale en de landelijke titel.

Bekijk hier de korte video met een uitleg over de verkiezing

Win een prijs

Door een stem uit te brengen wordt kans gemaakt op de volgende prijzen:   

  1. Een schitterende tablet twv € 199,-. Handig om te surfen, tv te kijken, e-mail te checken en gebruik te maken van talloze apps.
  2. Een hotelovernachting voor 2 personen twv maximaal € 125,-.
  3. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen. Je bent er even helemaal uit bij deze Wellnessdag voor 2 Personen twv € 60,-.

Waardering

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur (cijfers tussen 1-10).

In iedere gemeente zijn er na 24 mei 2014 twee winnaars: de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn!). Er zijn wel meer dan 50 bevestigde stemmen nodig voor een sportvereniging om gemeentewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de finaleronde. Iedere stem moet per e-mail bevestigd worden, alleen bevestigde stemmen tellen mee. 

De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee.

Opbrengst voor Spieren voor Spieren

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel helpt in samenwerking met vele topsporters kinderen met een spierziekte. Voor alle sportverenigingen een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!

00

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen