Op de pedalen voor Ride4Kids

GENDT – “Wij zijn Hans Milder en José Peters uit Gendt. Al vijfendertig jaar speelt de racefiets een hoofdrol in ons leven. Elk jaar weer trekken we naar de bergen en hebben daardoor al menig col beklommen. Dit jaar hebben we besloten onze energie in te zetten voor een goed doel; kinderen die zonder energie het leven door moeten.”

“We gaan fietsen voor Ride4Kids, een organisatie die staat voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Deze kinderen worden vaak al doodmoe geboren en worden meestal niet ouder dan tien jaar. Gezien de relatief geringe omvang van de doelgroep is er vanuit de farmaceutische industrie relatief weinig belangstelling voor (financiële) ondersteuning van onderzoek.

Daarom gaan wij in september de Pyreneeënchallenge rijden. De challenge bestaat uit drie dagen fietsen waarbij we alle bekende cols zoals de Tourmalet, de Aubisque en de Hautecam beklimmen. Met ongeveer tweehonderd mensen gaan we een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar fietsen voor Ride4Kids.

Persoonlijk willen wij de uitdaging nog iets groter maken. Ook de heenreis van Gendt naar Lourdes zullen wij per fiets overbruggen… Om ons vijftienhonderd kilometer later aan te sluiten bij ons Ride4Kids team Advitronics Telecom om de Pyreneeënchallenge te volbrengen.

Het zal een heel bijzondere ervaring worden om al onze energie te stoppen in deze geweldige uitdaging!

Ook uw steentje bijdragen? Doneren kan via de onderstaande linkjes:

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen