Rabo-Wielerronde van Bemmel zeer geslaagd

BEMMEL – Op zondag 31 augustus werd de Rabo Wielerronde van Bemmel, georganiseerd door T.W.C. ’t Verzetje, gereden. Mede dankzij een groot aantal enthousiaste vrijwilligers, sponsoren en vrolijke bezoekers en supporters kan er worden teruggekeken op een zeer geslaagd evenement! 

Na de dikke banden race voor de jeugd waren er drie wedstrijden voor nationale KNWU licentieklassen en een wedstrijd voor renners die normaal gesproken geen wedstrijden rijden maar dit eens wilden proberen. 

z9rv9d35bpoalleup4n1nuapu

itsuofdsutnyz27j9r3glyo2x

De dikke banden race

Bij alle categorieën was er sprake van een enerverende strijd op het selectieve parcours rondom het historische centrum van Bemmel.

Het was bij de Amateurs Maarten Bremer die voortdurend mee was in de aanval. Uiteindelijk brak Bremer de strijd open waarna hij, en de latere winnaar, Marcel Alma het peloton met ruim een halve minuut konden voorblijven.

lfolo6q0lj0fc9b9socnj9zyr

Podium amateurs

Michel Ahoud toonde zich sterk bij de Sportklasse maar moest uiteindelijk Roy Andes voor zich dulden. Twee keurige podiumplaatsen voor deze renners van T.W.C. ‘t Verzetje! 

wev8xj3vytcj6vnwdcjstjb5y

yztq63rptg99mxcuswflo6nyv

Weer podiumplaatsen voor t Verzetje

Dit jaar was ook het dameswielerrennen naar Bemmel toegehaald. Tessa Neefjes bleek de sterkste in de combinatiewedstrijd van de verschillende dames categorieën.

g72s6vtoyi3yhzmdls055gfso

dkp1qdn38pn2u5dmebw9r9lru

Na lang wachten opnieuw dameswielrennen in Bemmel!

Bij de niet-licentiehouders wist de geblokte sprinter Johan van Kleef in de sprint zijn zege in deze categorie veilig te stellen. 

irpw771sp968wl1o6ti03nhbo

T.W.C. ’t Verzetje bedankt iedereen die zich, op welke manier dan ook, heeft ingezet om het evenement te laten slagen! 

Fotograaf: Rob Boshove (bekijk hier nog meer van zijn foto’s)

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen