Boekpresentatie ‘De hartslag van een ander’

Foto:

HUISSEN – ‘De Hartslag van een Ander, van transplantatie naar triatlon’, is het aangrijpende en inspirerende verhaal van Wouter Duinisveld, een harttransplantatiepatiënt die in juli 2014 zijn grootste droom najoeg: deelnemen aan de Ironman van Frankfurt. Nadat hij deze maand al te gast was bij RTL Late Night is hij donderdagavond 30 oktober te gast bij Bruna Huissen.

Duinisveld (1977) was een gezonde en sportieve jongeman totdat een virus in 2006 zijn hart verwoestte. In het najaar van 2007 kreeg deze optimistische doorzetter een donorhart en daarmee een tweede kans in het leven. Dit resulteerde ondermeer in zijn deelname aan de Ironman van Frankfurt (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km lopen).
Duinisveld is lid van het bijzondere triathlonteam Team4Talent waar ook de Scheltinga broers uit Huissen deel van uitmaken. Het team wordt ondermeer gesponsord door Broekman Mode en Huisman Sport uit Huissen.
Het boek is een wake-up-call voor iedereen die nog twijfelt over orgaandonorschap. U kunt vanavond een gesigneerd exemplaar van Wouter ontvangen.
Locatie
Bruna Huissen
Langestraat 8A

Documentaire over Wouter Duinisveld 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen