Provincie Gelderland stelt innovatievouchers beschikbaar

Foto:

De provincie Gelderland stelt voor 2014 innovatievouchers beschikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Een voucher vergoedt maximaal 50% van de onderzoekskosten voor product-/procesverbetering of -realisatie tot een maximum bedrag van 10.000 euro per voucher (inclusief btw). Food Valley NL reikt deze vouchers uit aan agri, food en feedbedrijven. De provincie stelt in totaal 500.000 euro beschikbaar voor vouchers. 

De innovatievouchers zijn bedoeld voor Gelderse bedrijven met concrete onderzoeksvragen, minder dan 250 werknemers en geen eigen R&D-afdeling. De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen bij een kennisleverancier.

Het bedrijf stelt een onderzoeksvraag op en dient deze vraag in bij Food Valley NL. De vouchers kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld onderzoek, het huren van laboratoriumfaciliteiten of het inschakelen van innovatie- en/of subsidieadviseurs. Er wordt één voucher per bedrijf per kalenderjaar toegekend.

Ambitie 

Het is de derde keer dat Food Valley NL innovatievouchers toekent namens de provincie. De inzet van vouchers blijkt een succes: in de twee vorige tranches is aan 37 bedrijven in Gelderland een voucher toegekend.

Kijk hier voor meer FAQ’s en de aanvraag. 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen