Badmintontoernooi BC Gendt, groot succes

Zondag 13 april jl. vond in Gendt het dertiende sponsortoernooi plaats, dit jaar met een record aantal deelnemende koppels. Het was een zeer groot succes, met zoals elk jaar weer deelnemers uit heel Nederland. Het toernooi werd weer gehouden in Sporthal Walburgen.

Zondagochtend om 09.00 uur begonnen de eerste wedstrijden plaats in de dames- en heren dubbel en ’s middags de gemengd dubbel. Dit jaar een record aantal deelnemende koppels van 57 koppels uit heel Nederland. Zij kwamen uit: Arnhem, Culemborg, Ermelo, Geldermalsen, Grave, Lent, Mill, Nijmegen, Warnsveld en Wijchen, Vlijmen en natuurlijk Gendt.

kgar5zut7vlvdaz4k03xdxz8h

De koppels werden opgedeeld in 3 categorieën; te weten categorie 7 (2e klasse), 8 (3e klasse) en 9 (4e klassen en recreanten).

Na een lekker kopje koffie met een plakje cake en de nodige uitleg en (huis)regeltjes begonnen de eerste wedstrijden. Vanaf het begin zat de gezelligheid en de sfeer onderling er goed in. Toch werd er zeker ook fanatiek gestreden. Iedere deelnemers kreeg een bon van de snackhoek die ingewisseld kon worden tegen een warm hapje in de kantine van sporthal Walburgen.

Omstreeks 12.00 uur begonnen de gemengd dubbel partijen en de finales van de heren dubbel poules. Er werd lekker fanatiek tegen elkaar gestreden met hier en daar toch wel wat stramme spieren en zeker vermoeidheidsverschijnselen. Er was helaas dit jaar een blessure, een gebroken vinger, voor een deelnemer uit Geldermalsen.

ds6dyufda4muagrz76tih4ke1

Omstreeks 17.00 uur kon de prijsuitreiking plaatsvinden.

Het was wederom een zeer geslaagde dag! Bij deze wil de activiteitencommissie van BC Gendt, Snelders Sport uit Elst, Van Dam Tweewielers en WijnZinnig uit Gendt bedanken voor de diverse prijzen en sponsoring van dit toernooi.

d62oueiapr91qznz627rmbmcc

Ook meedoen?

“Lijkt het je ook leuk om een keer te badmintonnen. Badminton Club Gendt heeft een jeugdafdeling die op dinsdagavond trainen. De volwassenen trainen en spelen op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze speeldagen in sporthal Walburgen. Meer informatie en uitslagen staan op www.bcgendt.nl.

Kijk hier voor nog meer foto’s.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen